Yhteystiedot

Opiskelijan Kymenlaakso

Opiskelijan Kymenlaakso -toiminto on Kymenlaakson ammattikorkeakoulun Opiskelijakunta Klaanin käynnistämä Klaanin oheistoiminto. Sen tavoitteena on kasvattaa Kymenlaakson alueen ja siellä vierailevien opiskelijoiden etuuksien ja palveluiden määrää keskittäen ne opiskelijankymenlaakso.fi -sivustolle. Tarkoitus on kannustaa Kymenlaakson kaupunkeja ja kuntia, yrityksiä sekä muita yhteistyökumppaneita huomioimaan Kymenlaakson suuren opiskelijamäärän.

Tällä sivustolla on tietoa Kymenlaakson yritysten ja yhteisöjen tarjoamista opiskelijaeduista, jotka myönnetään SAMOK:n, SYL :n tai Frank:n opiskelijakortilla.

Etuja neuvotellaan jatkuvasti. Ota siis yhteyttä, jos yrityksesi etuus ei vielä löydy listasta tai jos haluat ehdottaa uutta opiskelijaetuutta!

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijat saavat etuisuudet käyttöönsä liittymällä Opiskelijakunta Klaanin jäseneksi.

Yrityksille

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KLAANIn ylläpitämä Opiskelijan Kymenlaakso -sivusto tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa Kymenlaakson alueella opiskelevat ja siellä vierailevat korkeakoulujen opiskelijat.

Opiskelijaedut ja -alennukset

Kaikki Opiskelijankymenlaakso.fi -sivustolla julkaistavat opiskelijaedut perustuvat yhteistyökumppanin ja Opiskelijan Kymenlaakson väliseen kirjalliseen alennussopimukseen. Hallinnoijana sopimuksissa toimii Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Klaani.

Sivustolla julkaistavan opiskelijaedun tai -edut on perustuttava voimassaolevaan, valtakunnalliseen Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto - SAMOK ry:n, Suomen ylioppilaskuntien liitto - SYL ry:n ja Frank:n opiskelijakorttiin. Opiskelijaedun kesto on yhden (1) vuoden, jonka aikana etua/etuja voi muuttaa tarpeen mukaan.

Verkkobannerit

Opiskelijan Kymenlaakso -sivusto tarjoaa yhteistyökumppanille mainion ja edullisen tavan kasvattaa näkyvyyttä sivuilla vierailevien keskuudessa!

Opiskelijan Kymenlaakso yhteistyökumppaniksenne?

Opiskelijan Kymenlaakso -toiminnon tavoitteena on kasvattaa alueen opiskelijaetuuksien määrää ja  verkostoitua Kymenlaakson alueen eri toimijoiden kanssa. Sinunkin yrityksesi on yksi niistä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Opiskelijan Kymenlaakso on meidän kaikkien asia - Tehdään se yhdessä!

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Klaani / Opiskelijan Kymenlaakso
Heidi Salminen
heidi.salminen (at) xamk.fi
044 702 8543